Fleet manager

Nöjda och mer effektiva medarbetare

Oavsett om du är Fleet Manager över en mindre eller större bilflotta är logistiken A och O.  Genom att förenkla hanteringen av bilarna kan ni som företag skapa ett mervärde för era medarbetare. HMTA hjälper er att köra era bilar till och från verkstäder för till exempel hjulskiften, service, reparationer och stenskott. Vi kan till exempel sätta upp en process för just ert företag där vi ser till att hjulskiftena görs i rätt tid inför varje säsong. Vi frigör tid för era medarbetare som istället kan lägga sin tid på att arbeta.

Ni sparar också pengar på att inte behöva boka hyrbil när tjänstebilen är på verkstad under kortare tid – vi är flexibla med upphämtning och ni kan till exempel välja att vi hämtar bilen på morgonen och lämnar tillbaka den på eftermiddagen. Behöver däremot bilen vara på verkstad under en längre tid kan vi självklart hjälpa er att köra ut en hyrbil till er i samband med att vi hämtar er egen bil. När er egen bil är klar kör vi den till er och lämnar därefter tillbaka hyrbilen åt er.

Det lilla extra

Har någon av era medarbetare haft en extra intensiv arbetsperiod som gör att ni vill visa lite extra uppskattning? Låt oss frigöra mer tid för din medarbetare genom att ge tjänstebilen den kärlek den behöver – vi kan hjälpa er köra bilen till tvätt och rekond och innan vi lämnar tillbaka den tankar vi upp den, så er medarbetare kan lämna jobbet på eftermiddagen i en ren och fräsch bil.

Byte av tjänstebilsförare

Ibland blir det ett glapp från det att en medarbetare slutar tills dess en ny börjar och då riskerar tjänstebilar bli stående och ta  plats på företagsparkeringen. Använd HMTA som logistikpartner för att ta hand om bilen under den här tiden. Vi tvättar bilen, ser till att eventuella skador blir reparerade och tankar upp den år er. Skadorna repareras antingen av era egna avtalade leverantörer eller av någon av våra samarbetspartners. I de fallen utgår vi ifrån en skadekatalog när vi bedömer skadorna. Skadekatalogen är ett verktyg där vi gemensamt kommer överens om hur en skada ska bedömas och hur mycket en skada kostar att åtgärda. Kontakta oss för att få veta mer om hur skadekatalogen fungerar!  

Om det behövs kan vi även förvara bilen på någon av våra terminaler eller anläggningar till dess den nya tjänstebilsföraren behöver den. Den nya föraren bestämmer tid och plats och vi kör ut bilen till er.

Poolbilar

Har ni interna poolbilar som ni behöver hjälp att hantera? HMTA kan sätta upp ett fast schema för när ni vill ha dem tvättade, skickade på rekond och liknande. Behöver ni lägga till en extra tjänst mellan tillfällena går detta enkelt att boka till. Du kan till exempel välja till hjulbyte eller hjulskifte, service eller besiktning.

Transporter mellan orter

Behöver ni flytta bilar mellan olika projekt eller verksamheter? Vi hjälper er med transporten. Om det är långa avstånd använder vi en vår samarbetspartner Eurotransport som erbjuder fjärrtransporter över hela Sverige. Vid kortare sträckor kör vi ut bilarna personligen. Beroende på era behov skräddarsyr vi en lösning utifrån hur snabbt ni behöver ha bilarna på plats och vart de ska. 

Ni som företag tjänar på att låta HMTA sköta er tjänstebilslogistik då era medarbetare istället kan ägna större del av sin arbetstid på att driva affärer. Ni blir också en mer attraktiv arbetsgivare när ni erbjuder smidiga tjänstebilslösningar som kräver väldigt lite av era medarbetare.

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport