Internlogistik

Ibland räcker den egna logistiklösningen inte till. Använd HMTA som logistikpartner för att täcka ert behov när ni når toppen av er kapacitet. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners mångårig erfarenhet av logistik och transporter och dessutom tillgång till anläggningar över hela landet som kan avlasta era parkeringsproblem, kortsiktigt eller långsiktigt.

Flytta bilar mellan olika anläggningar

Vi hjälper er optimera flödet av bilar på dina anläggningar. Genom att transportera ett överskott av bilar från en anläggning och köra dem till en annan anläggning som har underskott, får du en bättre beläggning av din bilflotta. Du får också bättre tillgänglighet på parkeringen och underlättar planeringen av kommande fordonsleveranser

Vi hjälper er med buffertparkering

Ibland händer allt på en gång! Under perioder kommer det in fler bilar än vad det går ut. Då kan vi hjälpa er med buffertparkering när era ordinarie parkeringsplatser tagit slut. Våra terminaler och samarbetspartners runt om i landet kan tillsammans erbjuda flera tusen parkeringsplatser. Alla parkeringsplatser är inhägnade, kopplade till larmtjänster och har hög säkerhet. Flera av dem har även kameraövervakning.

Bokning av tjänster

Vi kan flytta dina bilar redan dagen efter att du bokat din transport. Du bestämmer själv antal bilar, tid och plats. Du kan enkelt se bilens status i vårt bokningssystem, om den är hämtad, på väg eller lämnad. Vi sätter upp en rutin tillsammans som vi sedan alltid följer- Bilarna hämtas alltid på samma ställe och nycklarna lämnas alltid på samma ställe. På så sätt slipper dina medarbetare lägga sin tid på att springa och leta efter nycklar.

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport