Bilhandlare

Vart sker framtidens bilaffärer?

Hur når ni bäst era kunder? I dagsläget förlitar sig många bilhandlare på att kunderna kommer till bilhallen eller bilanläggningen. Men många spår att framtidens bilköp sker där kunden befinner sig, oftast i hemmet eller på deras arbetsplats. Många upplever idag stress att hinna med både jobb, fritid och allt däremellan, vilket gör att en tur till bilhandlaren inte alltid prioriteras. Att erbjuda hemleverans av bilar för provkörning är därför ett verktyg för att nå fler kunder. Hur gör du för att möta denna trend? Låt HMTA hjälpa er! Vi kör ut bilen till er kund för provkörning.

Vill kunden göra affär direkt väntar vi klar och ordnar upp allt det praktiska som behövs med genomgång, betalning och ägarbyte. Vill kunden hellre vänta kör vi tillbaka bilen till anläggningen igen. Kunden bestämmer själv tid och plats för utkörningen. På detta sätt sker kundupplevelsen på kundens villkor, vilket ökar era chanser till en lyckad bilaffär.

Företagsprovkörningar

Oavsett om era kunder vill göra en snabb provkörning eller ha en demobil under längre tid, hjälper HMTA er att köra ut bilen till kund. Självklart kan denna tjänst kombineras med våra extratjänster som till exempel tankning, tvätt och liknande. Allt som behövs för en så positiv kundupplevelse som möjligt!

Biltransporter till olika event

Ska du låna ut bilar till ett event, filminspelning eller liknande? Frigör tid för dina medarbetare och låt HMTA köra ut bilarna åt er. Vi kan också se till att bilarna är tvättade, laddade och tankade inför och efter leverans. Vi kan också sköta bokningarna direkt med kunden, för att förenkla er administration.

Utifrån era behov

HMTA erbjuder logistiklösningar helt utifrån era behov. Vi kan till exempel erbjuda lagring eller förvaring av bilar på kort eller lång tid. Ni kan använda denna tjänst vid tillfällig överbeläggning eller som ett strategiskt val utifrån hur era egna parkeringsmöjligheter ser ut. Behöver ni flytta bilar mellan anläggningar hjälper vi er gärna med det och på så sätt frigör ni tid för era medarbetare att serva era kunder istället och driva försäljning.

Vi utbildar självklart våra HMTA-chaufförer utifrån era behov. Kontakta oss idag så gör vi en skräddarsydd behovsanalys för just er bilanläggning!

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport