Hämta/Lämna

Vår mest bokade tjänst

Hämta/Lämna är vår vanligaste tjänst. Det är en tjänst som du bokar när du vill flytta en bil mellan olika platser, antingen inom samma ort eller mellan två orter. Vi har tillgång till ett rikstäckande nätverk av fjärrtransporter som vi kompletterar med personlig utkörning. Tjänsten går att kombinera på olika sätt och du bestämmer själv tid och plats. Vi är flexibla med vart och när!

Så kan vi hjälpa dig

Ska din bil till verkstaden på morgonen, samtidigt som familjelogistiken ska lösas och du ska ta dig till jobbet/skolan/flygplatsen/tågstationen? Här är några exempel på hur vi kan hjälpa dig!
  • –   Hämta/Lämna hemma Boka Hämta/Lämna så hämtar vi din bil vid ditt hem, kör din bil till verkstaden åt dig och kör tillbaka den till ditt hem igen när reparationen eller servicen är klar.
  • –   Hämta/Lämna på din arbetsplats Du tar bilen till din arbetsplats. Vi hämtar din bil där, kör den till verkstaden och lämnar sedan tillbaka den på din arbetsplats igen, så du kan ta bilen hem från jobbet.
  • –   Hämta/Lämna på arbetsplatsen och sedan hem till dig Du tar bilen till din arbetsplats. Vi hämtar din bil där, kör den till verkstaden och lämnar sedan tillbaka den i ditt hem.
Om du föredrar att själv hämta bilen på verkstaden när den är klar så är det inga problem – då bokar du bara Hämta (hemifrån/ från jobbet). Om du istället vill köra dit bilen men vill att vi lämnar den efter verkstadsbesöket – då bokar du också bara Hämta (från verkstaden). Du bestämmer!

Kombinera med hyrbil

Vi kan även hjälpa dig kombinera med hyrbil om du behöver. Då kör vi ut hyrbilen till dig, hämtar din bil och när vi sedan lämnar tillbaka din bil så tar vi med oss hyrbilen tillbaka och returnerar den till biluthyrningsstationen. Enkelt för oss – smidigt för dig!
Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport