Provkörning

Visa upp era produkter!

Har ert bilmärke tagit fram en ny modell som ni vill visa upp på marknaden? Eller har ni andra modeller i er vagnpark som behöver marknadsföras lite extra? Eller har ni en pågående kampanj där en provkörning skulle kunna boosta försäljningen? Det kan exempelvis handla om att visa upp bilen på ett event, en mässa eller att bilen finns tillgänglig för provkörning hos en kund eller i en bilhall. Ibland gäller det en kortare period och ibland en längre. Oavsett vad hjälper vi er att få bilen dit den ska!

Vi tar hand om provkörningen från början till slut. Vi hämtar den hos er och kör den till er kund. Om bilen ska vidare till fler kunder direkt efter så tar vi hand om bilen mellan bokningarna. Vi tvättar och tankar den innan nästa utkörning. Era kunder bokar enkelt sin provkörning via vår bokningsportal. 

Har ni en bil som ska ut på road show? Vi har ett nätverk över hela landet med både fjärrtransportörer och lokala HMTA-chaufförer som hjälper dig få bilen exakt dit den ska. När den är klar på respektive ort ser vi till att den körs vidare till nästa, självklart tvättad, tankad och klar.

Vi erbjuder även täckta transporter när det handlar om exempelvis konceptbilar eller bilmodeller som ännu inte lanserats på marknaden och där bilder inte får läckas till pressen. Om ert fordon ännu inte är registrerat är det inga problem- vi har saluvagnslicens som gör att vi får köra oregistrerade och avställda fordon med tillfälliga registreringsskyltar.

Visste du att: HMTA har tecknat en egen försäkring som täcker eventuella skador som kan uppkomma under transporten – utan att din egen fordonsförsäkring blir drabbad. På så sätt påverkas inte heller din försäkringspremie negativt. Enkelt för oss – tryggt och säkert för dig!

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport