Generalagent

Kommunicera nya  bilmodeller 

Som generalagent är en av era viktigaste uppgifter att bygga varumärkeskännedom och sprida kunskap om era produkter, bredden på er vagnpark och vilka nya modeller ni har på ingång. Genom att använda HMTA som er logistikpartner gör ni det enklare att sprida ert budskap på marknaden. När ni har lansering av en ny modell, eller en pågående kampanj kan vi hjälpa er att leverera bilen direkt hem till era kunder för en lugn och trygg provkörning där de känner sig hemma.

Framtidens återförsäljare

Ett samarbete med HMTA skapar också en enklare vardag för era återförsäljare – vi avlastar deras vardagslogistik av biltransporter, de får högre grad av kundnöjdhet och ni som generalagent kan fokusera på att hjälpa era återförsäljare att öka sin bilförsäljning. Framtidens bilförsäljning kommer ske i allt större utsträckning direkt hemma hos kund – se till att dina återförsäljare ligger steget före och genom HMTA erbjuder sina kunder den tjänsten redan idag.

Event och pressbilar

Nya modeller behöver självklart publicitet! Vi hjälper er köra bilarna mellan olika event, pressvisningar och till journalister som ska provköra bilarna. Vi anpassar tiderna utifrån ert schema för att ni ska känna er trygga med att rätt bil befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle.

Handlar det om en konceptbil eller en bilmodell som ännu inte lanserats på marknaden och där bilder inte får läckas till pressen så erbjuder vi även täckta transporter. Om ert fordon ännu inte är registrerat är det inget problem- vi har saluvagnslicens som gör att vi får köra oregistrerade och avställda fordon med tillfälliga registreringsskyltar.

Företagsprovkörning

Ett av de bästa sätten att få företag att välja just era bilmodeller som tjänstebilar är såklart att låta dem testköra. HMTA kan hjälpa er köra ut era provkörningsbilar direkt till era kunder. Vi kan vänta medans kunden provkör, eller så hämtar vi bilen en annan dag och kör den tillbaka till er. Vill kunden göra affär direkt efter provkörning hjälper vi till med allt det praktiska och betalning och ägarbyte göras direkt på plats.

Nybilsleverans

Genom att erbjuda era nybilskunder hemleverans skapar ni möjligheter för bästa möjliga kundupplevelse. HMTA kör ut bilen till sin nya ägare, går igenom bilen tillsammans med kunden och ordnar alla praktiska detaljer som behövs. Tid och plats – allt på kundens villkor.

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport