Tjänstebils- och yrkesförare

Tjänstebilar

Din tjänstebil är till för att underlätta ditt arbete för dig. Den tar dig mellan kundbesök, till och från möten, mellan events och andra resor. Dagarna är fyllda av arbetsuppgifter och bilen ska bara funka och rulla mellan punkt A och B. När bilen plötsligt behöver service, däcksbyte eller behöver repareras eller fixas lackskador ska inte ditt arbete behöva stanna upp – HMTA hjälper dig att köra bilen till verkstaden så du kan lägga din tid på ditt arbete istället.

Flexibel upphämtning

Du bestämmer var och när bilen ska hämtas och vart den ska köras. Vi kan hämta den hemma hos dig, på din arbetsplats eller där du är på kundbesök, i sommarstugan, på tågstationen, flygplatsen eller kanske till och med på träningsanläggningen – valet är ditt. Vi kan också lämna tillbaka bilen till dig på en annan plats om du hunnit flytta på dig under dagen. Unna dig den extra lyxen och låt oss tvätta bilen och tanka den innan vi kör den till dig, så kan du slappna av efter en lång dags arbete.

Yrkesfordon

För dig som kör ett yrkesfordon som är direkt avgörande för att du ska kunna göra ditt jobb, till exempel hantverkare, budbilschaufförer, hemtjänstpersonal, utryckningsfordon, specialtransporter med mera, är det extra viktigt att bilen inte stannar upp. Du förlorar inkomst så fort du behöver köra bilen till verkstad eller besiktning. Låt HMTA hjälpa er! Vi kör era bilar till service, däcksskiften, skadeverkstad, tvätt, rekond, ja -dit det behövs! Du kan fortsätta jobba, bygga, leverera och ta hand om våra medmänniskor och vi ser till att din bil får den vård och omsorg den behöver. Om du behöver lånebil under tiden hjälper vi dig såklart att få den på plats också och behöver du flytta över utrustning mellan bilarna väntar vi tills du är klar. Enkelt för oss – smidigt för dig.

Poolbilar

Är du ansvarig över en bilpool och behöver hjälp med logistiken? Låt HMTA bli din logistikpartner. Vi ser till att ta bilarna i din bilflotta till däcksbyte, service och reparationer när det behövs. Du bestämmer var och när och vill du ha bilarna upphämtade och var vi ska lämna dem. Om du vill ha bilarna tvättade och tankade innan vi lämnar tillbaka dem så löser vi självklart det. Eftersom vi är flexibla med upphämtning kan du enkelt hitta en lucka mellan dina bilpoolsbokningar när det passar att vi kommer och hämtar bilen. På så sätt optimerar du din beläggning och förlorar inga bokningar. Om du har behov av däcksförvaring eller extra parkeringsplatser – kontakta oss så tittar vi på det. Vi kan erbjuda både tillfällig buffertparkering eller långtidsparkering beroende på dina behov.

Visste du att

HMTA har tecknat en egen försäkring som täcker eventuella skador som kan uppkomma under transporten – utan att din egen fordonsförsäkring blir drabbad. På så sätt påverkas inte heller din försäkringspremie negativt. Enkelt för oss – tryggt och säkert för dig! HMTA erbjuder flexibla biltransporter över stora delar av Sverige. Vi finns idag på 18 orter där vi personligen kommer och hämtar din bil och kör den dit du vill, lokalt eller regionalt. Du bestämmer tid och plats, vi kommer och hämtar bilen på dina villkor.
Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport