Nybilsleveranser

Bland det finaste du kan erbjuda dina kunder är deras nya bil direkt hem till dörren. Vi på HMTA frigör tid både för er och er kund genom att leverera bilen direkt från anläggningen och hela vägen till kundens uppfart.

En nybilsleverans kan se ut på olika sätt beroende på vem som ska ta emot bilen, hur långt det är att åka, hur era interna processer ser ut och så vidare. Tillsammans med er sätter vi ramarna för hur just era nybilsleveranser ska se ut. Vi kan anpassa leveranserna för era kunders olika behov och är flexibla inför att olika leveranser kan se ut på olika sätt.

Kunden bestämmer tid och plats för leveransen. Vi kör ut bilen personligen till er kund och överlämnar den enligt era och kundens önskemål. Vi kan även leverera flera bilar samtidigt. Om det är långt att åka till er kund använder vi oss av en fjärrtransportör, men det personliga bemötandet är alltid detsamma.

Vi skapar gemensamt en checklista för vad som är viktigt för er och er kund, vad som behövs gås igenom, hur lång tid det ska ta- ja, allt som är viktigt för en så bra kundupplevelse som möjligt. Därefter utbildar vi våra chaufförer som då blir certifierade för att kunna leverera just er nybilsaffär. Självklart har vi alla nödvändiga försäkringar och tillstånd som krävs för en trygg och säker leverans.

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport