Om oss

Att hämta och lämna bilar kanske inte låter som en så stor sak, men för oss är det mer än bara en biltransport. Varje gång vi hämtar och lämnar en bil innebär det att vi gör någons vardag lite enklare. Vi vet själva hur mycket en extra timme kan vara värd när man har ett fullspäckat schema. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda våra kunder en så flexibel och enkel billogistik som möjligt. 

Så här jobbar vi

Våra kunders behov styr alltid hur vi planerar våra transporter. Eftersom olika kunder kan ha olika behov ser även våra transporter olika ut. Däremot strävar vi alltid efter att följa våra grundprinciper:

– Kunden bestämmer när och var bilen ska hämtas och lämnas 

– Vi åker kollektivt för att hämta bilar så ofta vi kan

Vi erbjuder också en rad andra tjänster som underlättar våra kunders vardag, som tex tvätt, rekond, tankning, buffertparkeringar med mera.

Framtiden

Vi tror att framtidens bilhandel kommer ske mycket mer på kundens villkor än tidigare. Fler bilaffärer kommer göras hemma hos kunder istället för hos bilhandlaren. Kunderna kommer också kräva en högre servicegrad än vad branschen är van vid, vilket gör att bilhandlare, generalagenter, leasingbolag med flera kommer behöva ställa om sin verksamhet. 

Tack vare att HMTA kan erbjuda flexibla logistiklösningar kan vi komplettera handlarnas egen logistik och på så sätt optimera kundfokuset och förbättra kundresan – utan att handlarna själva behöver göra stora egna investeringar.

Nytänkade

Vi är stolta över att vara unika i branschen med att erbjuda fjärrtransporter över hela landet med bara en enda bokning. Detta sparar tid åt våra kunder som de kan lägga på annat.

Genom att lyssna på våra kunders behov kan vi utveckla våra tjänster varje dag. Hör av dig till oss så arbetar vi fram en lösning som passar just ditt logistikbehov!

Vad gör HMTA?

Vi hjälper exempelvis bilhandlare som erbjuder sina kunder hemkörning- HMTA kör ut bilen till kunden. Du kanske behöver hjälp att ta bilen till verkstaden – HMTA kommer till dig, hämtar bilen och kör den dit den ska. Vill du ha lite guldkant på vardagen kan vi även erbjuda tvätt och tankning innan vi kör tillbaka bilen till dig eller din kund.

Vi agerar också logistikpartner och kan hjälpa dig med allt från däcksförvaring till buffertparkering och hantering  av leasing- och tjänstebilar. Detta kan exempelvis innefatta korttidsparkering, långtidsparkering, biltvätt, rekond, lagning av stenskott, tankning, laddning av elbilar eller lackreparationer – alltså det mesta som kan underlätta ditt bilägande och frigöra tid för dig!

Vi som jobbar på HMTA

Lorenzo Mörling Otero

Grundare & VD

Efter nästan 30 år i bilbranschen har Lorenzo god förståelse för hur en lyckad bilaffär kan se ut. Han är van att hantera stora bilflottor och logistikflöden och har ett skarpt öga för vilka nyckelfaktorer som gör att billogistiken flyter på så smidigt som möjligt.

 

Mikael Karlsson

Operations Manager

Mikael är operationellt ansvarig och planerar våra vardagliga trafik- och logistikflöden. Han är även arbetsledare för HMTA’s Runners (våra chaufförer) i Stockholm/Mälardalen. Mikael har lång erfarenhet av fordons- och transportbranschen där han arbetat med bland annat hyrbilar i drygt 25 år. 

Mathias Blomqvist

Sales

Behöver ert företag samarbete med en rikstäckande transportpartner? Mathias har mångårig erfarenhet av kundrelationer, upphandlingar, avtal, transporter och logistik och är en fena på att matcha ihop rätt produkt med rätt kund. Slå honom en signal! 

Förare

Hela sverige

HMTA erbjuder transporter runt om i hela landet. I Stockholmsområdet har vi dessutom förstärkt vår närvaro med extra förare, eller Runners, som vi kallar dem. Tryggt och säkert levererar de bilar över hela landet – på kundernas villkor. 

Kundtjänst

HMTAs kundtjänst svarar på frågor om våra produkter, priser och hjälper dig som kund att planera en transport efter dina behov. Tillsammans med vår partner Eurotransport skräddarsyr vi en leveranslösning på dina villkor. 

Här kommer du snart kunna boka HMTA/LMNA med några få klick!

Vill du veta mer?
Ring oss: 08-209 219
Maila oss: kundtjanst@hmta.se

Provkörning

Internlogistik

Distansköp

Specialtransport

Vi är rikstäckande